Bron: 1J.P. Morgan Asset Management per 31 december 2018. Het aantal ‘beleggingsprofessionals’ omvat portefeuillemanagers, onderzoeksanalisten, handelaren en klantenportefeuillebeheerders met de titel “vicepresident” en hoger. Onderzoeksbudget luidt in USD.


  

Actief expertise delen
We beschikken over een mondiaal netwerk van beleggingsprofessionals die over uitgebreide middelen beschikken en een onderzoeksgebaseerde benadering hanteren. Daarbij analyseren ze ieder detail om kansen en risico’s in beeld te brengen, teneinde onze klanten te helpen om sterkere portefeuilles te construeren.

     
     

Betere beslissingen mogelijk maken
Ons wereldwijde team van marktstrategen brengt complexe, belangrijke marktvraagstukken terug tot heldere en inzichtelijke proporties, waardoor u marktinzichten verkrijgt die nodig zijn om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen.

     

De zekerheid van bewezen succes
Met meer dan 150 jaar beleggingservaring, zijn wij bij uitstek in staat om dynamisch te reageren op de ontwikkeling van uw behoeftes, in alle beleggingscategorieën, regio’s en marktcycli.

     


     

Het construeren van de juiste beleggingsportefeuille
Met een breed scala aan beleggingsmogelijkheden, verspreid over alle beleggingscategorieën en regio’s, kan onze assetallocatie-expertise u helpen om het volledige potentieel van diversificatie te benutten en uw beleggingsdoelen te bereiken.     


Bron: J.P. Morgan Asset Management per 31 december 2018. De vermelde AUM-cijfers zijn weergegeven in USD en zijn exclusief particuliere (retail) advies- en ‘glide path’-portefeuilles.
1 USD 36 miljard valt onder directe oplossingen.
2 Omvat het totale vermogen vertegenwoordigd in aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen en liquiditeiten.

3 Diversificatie biedt geen garantie voor beleggingsrendementen en maakt het risico op verliezen niet ongedaan.

     
0903c02a8212145f