RSS-feed (Really Simple Syndication)

RSS-feeds zijn een snelle en makkelijke manier om de recentste content van J.P. Morgan Asset Management te ontvangen in het formaat van uw favoriete feedreader. U kunt in drie eenvoudige stappen de recentste krantenkoppen, nieuws en cijfers (of zelfs audio- of videobestanden) op één plaats laten verschijnen zodra zij worden gepubliceerd.

Stap één

Download of schrijf u in op een newsreaderdienst, waarmee u al uw feeds op één plek kunt groeperen. Populaire readers zijn:

Windows Mac Web Email
NewzCrawler Newsfire Bloglines Outlook (2007+)
FeedDemon NetNewWire Google Mail (Leopard)
Awasu
My Yahoo!


NewsGator

Nog een mogelijkheid om feeds te lezen, is via uw browser. Als u een browser gebruikt zoals FireFox, Safari, Opera of Internet Explorer 7+, klik dan op de RSS-knop in de adresbalk en selecteer waar u uw feed wilt opslaan of op welke manier u wilt inschrijven op de feed.

Stap twee

Om een feed aan uw reader toe te voegen, klikt u gewoon op de feed van uw keuze in de lijst rechts. Kopieer en plak de URL van de feed vervolgens in uw reader.

Stap drie

Herhaal stap 2 tot u alle feeds hebt die u wilt. Uw feedreader zal nu automatisch de hoofdpunten van uw geselecteerde feeds van J.P. Morgan Asset Management aanpassen zodra die worden gepubliceerd.


Uitschrijven van een RSS-feed

Als u een newsreaderdienst hebt gebruikt, controleer dan welke module de feedgegevens op uw scherm brengt. Doorgaans is er een optie aanwezig om de feed rechtstreeks te verwijderen. Kijk in de helpsectie van de newsreaderdienst om te kijken hoe u zich kunt uitschrijven.

Als u een e-mailprogramma zoals Outlook of Mail gebruikt, ga dan naar het navigatiescherm en klap de map met RSS-feeds uit. Selecteer de map voor de RSS-feed, en druk op DELETE. Als u wordt gevraagd om te bevestigen, klik dan op Ja.