Toegankelijkheidsverklaring

Bij de realisatie van deze Website heeft J.P. Morgan Asset Management (JPMAM) uiterste zorg besteed aan het toegankelijk maken van de inhoud voor een zo breed mogelijk publiek. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat de webpagina's op deze Site voldoen aan Priority 1 en een aantal onderdelen van Priority 2 van de W3C Web Content Accessibility Guidelines en de 'best practice' aanbevelingen zoals bepaald door het Web Accessibility Initiative.

Ons doel van permanente verbetering houdt in dat wij regelmatig pagina's en documenten herzien om de inhoud in lijn te brengen met actuele maatstaven voor toegankelijkheid.

  • Pagina's worden gecreëerd met gebruikmaking van erkende webopmaak zoals onderstrepingen en paginakopjes
  • Het ontwerp is gekoppeld aan stylesheets die beheersing mogelijk maken van onder meer de grootte van lettertypes
  • Afbeeldingen die belangrijke informatie bevatten zullen als alternatief voorzien zijn van een volwaardige tekst
  • De tekstomvang kan worden beheerst via de webbrowser van uw keuze, raadpleeg de helpfuncties van deze browser voor meer informatie
  • Om site-navigatie en inzicht in de structuur te vergemakkelijken, is een sitemap aanwezig

Adobe Acrobat Portable Document Format files (PDF files)
Als u gebruik maakt van ondersteunende technieken en niet in staat bent om de inhoud van PDF-documenten te openen, dan biedt Adobe Systems, Inc., een gratis omzettingsservice via de webpagina's van Adobe die PDF-documenten omzet naar webpagina's (html-documenten).

Voor pagina's die niet direct via het internet worden bekeken, kunt u via Adobe een gratis toegankelijkheids-plug-in downloaden voor het gebruik van de laatste versies van Acrobat Reader, geschikt voor vrijwel alle operationele systemen. Deze plug-in maakt toegang mogelijk tot PDF-documenten met ondersteunende technieken. Bezoek de Adobe Access website voor meer informatie.

Browser compatibiliteit
Deze pagina's zijn ontwikkeld voor moderne webbrowsers, maar zouden toegankelijk moeten zijn voor alle browsers. Met inbegrip van eenvoudige tekstbrowsers en 'adaptive' browsers. Hoewel deze pagina's er anders uit kunnen zien in oude browsers of in browsers die niet de Internet standards volgen, zou de inhoud nog steeds toegankelijk moeten zijn.

Contact
Als u informatie op deze website nodig heeft in een ander formaat, opmerkingen of suggesties voor verbetering heeft, of hulp nodig heeft bij specifieke documenten of pagina's, neem dan voor uw vragen contact op met ons.